Informații despre eveniment

de la iunie 10, 2020, 5:00 PM până la iunie 9, 2020, 2:00 PM

Online Information Session
Organizator: Study in Germany

Din păcate, în prezent, contactul direct între diferite persoane este foarte limitat, inclusiv la nivel internațional. Cu toate acestea, suntem încrezători și siguri că, împreună, vom putea depăși această criză. Din fericire, avem posibilitatea de a utiliza mijloacele de comunicare online, pentru a veni mai aproape de tine.

DAAD, împreună cu zece universități germane, vă oferă o prezentare online a acestor universități cu programele lor de licență. Aceste programe de studiu sunt concepute atât pentru studenții germani, cât și pentru cei străini.

Cu siguranță vei putea găsi aici programul de studiu mult dorit sau unul apropiat obiectivelor tale. Pentru înregistrare, te rog să accesezi următorul link:

http://daad.reflact.com/oisdeutschsprachig/event/registration.html?campaign-id=DAAD_Rum%C3%A4nien_1

Te invităm să participi la această sesiune online în data de 9 și 10 iunie 2020, între orele 14.00-17.00.

Reprezentanții universităților își vor prezenta programele de studiu, vor răspunde la întrebări generale din partea ta sau a altor participanți și, nu în ultimul rând, vor rămâne disponibili timp de încă două ore pentru întrebări individuale.

Universitățile germane participante sunt următoarele:

Brandenburgische Technische Universität Cottbus-Senftenberg
TU Darmstadt
Hochschule Fulda University of Applied Sciences
Universität Greifswald
FernUni Hagen
Technische Universität Ilmenau
Katholische Universität Eichstätt-Ingolstadt
Johannes Gutenberg-Universität Mainz
Universität Mannheim
Universität Passau

Pentru a participa la sesiunea de informare online, ai nevoie de un smartphone, o tabletă sau de un calculator.
Pentru a te înregistra, te rog să accesezi următorul link: http://daad.reflact.com/oisdeutschsprachig/event/registration.html?campaign-id=DAAD_Rum%C3%A4nien_1

Te rog să specifici aici și cele mai importante întrebări ale tale. Astfel, ne vom putea pregăti punctual, în funcție de interesele participanților.

Datele de acces la seminarul online, precum și alte informații utile, ți le vom trimite în mesajul de confirmare a înregistrării tale.

Așteptăm cu nerăbadre să facem cunoștință în mediul virtual.