Oferte pentru foștii bursieri (Alumni)

Internationale Alumni stehen auf einer Veranstaltung in Gruppen zusammen und unterhalten sich.
© GettyImages/10000 Hours

DAAD privește încheierea perioadei de finanțare ca fiind începutul unei colaborări active și de durată cu foștii săi bursieri. Obiectivul este acela de a promova contactul foștilor bursieri atât între ei cât și cu DAAD, fie prin sprijinirea formării cluburilor de alumni, fie prin intermediul diverselor programe finanțare și măsuri de sprijin.

Burse pentru Alumni

Prin intermediul programelor noastre pentru alumni, dorim să continuăm sprijinirea foștilor noștri bursieri și să le oferim diferite oportunități de finanțare, ca parte a rețelei de alumni DAAD din întreaga lume.

Informații suplimentare pe daad.de (în limba engleză)

Servicii pentru Alumni

DAAD pune la dispoziție numeroase servicii foștilor bursieri DAAD germani și străini. Acestea includ, de exemplu, programul de literatură de specialitate, revista LETTER dedicată foștilor bursieri precum și un Newsletter.

Informații suplimentare pe daad.de (în limba engleză)

Asociații ale foștilor bursieri

Alumni DAAD sunt activi peste tot în lume. Peste 160 de asociații din peste 70 de țări promovează schimbul între foștii bursieri și păstrează viu contactul cu universitățile din Germania și cu DAAD.

Informații suplimentare pe daad.de (în limba engleză)

Alumniportal Deutschland

Foștii bursieri din Germania pot construi și menține contacte atât între ei cât și cu organizații, universități și companii. Înregistrați-vă acum!

Informații suplimentare în Alumniportal Deutschland (în limba engleză)

DAAD/Deutschland-Alumni din întreaga lume

O parte din ofertele DAAD pentru alumni străini sunt adresate foștilor bursieri care au beneficiat de un stagiu de bursă de minim un an. Alte oferte sunt dedicate universităților germane pentru a consilierea propriilor absolvenții străini.

Informații suplimentare pe daad.de (în limba engleză)

Fundația DAAD

Contribuiți și Dvs. personal la educația academică a tinerilor talentați. DAAD salută fiecare donație și vă sprijină în cazul în care doriți să acordați sponsorizări.

Informații suplimentare pe daad-stiftung.de (în limba engleză)

Oferte de programe de studiu ale universităților germane

Kick-start your future career in Financial Management at Coburg Univer...

If you are interested in management and finance our premium MBA program Financial Management could be just right for you! The program features an optional Dual Degree from USC Australia and a Bloomber...

Informații suplimentare
1/1

Contact