Informații importante pentru candidatură

© DAAD/Ausserhofer/Himsel

Pe această pagină găsiți informații și sfaturi pentru o candidatură de succes.

Pentru depunerea candidaturii la programele de burse DAAD 2023/2024, toți candidații trebuie să utilizeze Portalul DAAD.

Atenție: pentru informații referitoare la portofolii, candidații din domeniile artistice/arhitectură trebuie să consulte informațiile specifice, fie pe pagina programului de burse respectiv, fie la www.daad.de/extrainfo (în limba engleză)!

Fact Sheet GH2 Eng Incomings VF (002)

Datele și locația când vor avea testările onSET precum și datele de contact ale lectorilor DAAD le găsiți aici: Teste de limbă onSET Germană și onSET Engleză

Candidații la o bursă de cercetare pentru doctoranzi și tineri cercetători (de scurtă durată, de un an, doctorat cu dublă coordonare/ cotutelă), un stagiu de cercetare pentru cadre didactice respectiv la o bursă de reinvitare a foștilor bursieri, au nevoie de un accept de îndrumare/ invitație din partea unui cadru didactic universitar din Germania (vezi “Documentele care trebuie încărcate în portal”)

Câteva sugestii în acest sens găsiți în Informații suplimentare referitoare la acceptul de îndrumare/invitația cadrului didactic din Germania [PDF 249,24 KB]

La dosarul de candidatură pentru o bursă DAAD este de regulă necesară și o scrisoare de intenție sau un proiect de cercetare. Pagina www.daad.de vă oferă  câteva sfaturi despre redactarea acestora:

Întrebări și răspunsuri legate de programele de burse își găsesc răspunsul în indicațiile date de www.daad.de mai jos:

Oferte de programe de studiu ale universităților germane

Study the Master of Manufacturing Technology in Germany

Apply for the two-year, fully English-taught Master´s program in manufacturing technology (MMT) from Feb. 1st – Mar. 15th at TU Dortmund University, Germany. The program is free of tuition fees.

Informații suplimentare

Advance your career with an MBA from Pforzheim University!

The full-time MBA in International Management at Pforzheim University combines a classical management education with the most relevant future topics: Innovation Management, Sustainable Globalization a...

Informații suplimentare

Boost your career with the International Master‘s in Project Managemen...

Boost your career. Acquire a German Master’s degree in Data Science & Project Management. Join us at HTW Berlin – On Campus or Online!

Informații suplimentare

Study in Berlin - MBA & International Master’s Programmes

Our internationally recognized MBA & Master’s programmes will provide you with the knowledge and tools to conduct business in the global market.

Informații suplimentare
1/4

Contact