Eduard-David Diosadi - Masterat - München

© Eduard-David Diosadi

Cea mai bună cale de a cunoaște o cultură este aceea de a o observa de aproape.

Mă numesc Eduard Diosadi și mulțumită bursei de studiu obținută în cadrul DAAD am oportunitatea ca începând cu acest semestru să urmez cursurile unui program de masterat în domeniul ingineriei autovehiculelor la Universitatea de Științe Aplicate din München.

În cadrul universității mi se oferă posibilitatea de a alege liber specializarea pe care doresc să o urmez din cadrul ingineriei autovehiculelor. După aproape o lună de la începerea studiilor am observat buna dotare a laboratoarelor, respectiv accesul larg către informații de actualitate din industrie.

Un oraș internațional precum München îmi oferă din punct de vedere social oportunitatea să întâlnesc oameni din toate colțurile lumii, care au același scop ca și mine, anume dezvoltarea pe plan profesional, respectiv să descopăr mai multe culturi și să leg prietenii.

Cultura germană m-a fascinat de altfel din copilărie, iar acum am oportunitatea să o descopăr. Cea mai bună cale de a cunoaște o cultură este aceea de a o observa de aproape.

Nu în ultimul rând, aș dori să îmi adresez mulțumirile către DAAD pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o și să încurajez cât mai mulți studenți să urmeze calea pe care eu am urmat-o.

Oferte de programe de studiu ale universităților germane

Study in Berlin - MBA & International Master’s Programmes

Our internationally recognized MBA & Master’s programmes will provide you with the knowledge and tools to conduct business in the global market.

Informații suplimentare

Boost your career with the International Master‘s in Project Managemen...

Boost your career. Acquire a German Master’s degree in Data Science & Project Management. Join us at HTW Berlin – On Campus or Online!

Informații suplimentare

Study the Master of Manufacturing Technology in Germany

Apply for the two-year, fully English-taught Master´s program in manufacturing technology (MMT) from Feb. 1st – Mar. 15th at TU Dortmund University, Germany. The program is free of tuition fees.

Informații suplimentare

Advance your career with an MBA from Pforzheim University!

The full-time MBA in International Management at Pforzheim University combines a classical management education with the most relevant future topics: Innovation Management, Sustainable Globalization a...

Informații suplimentare
1/4

Contact