Ștefania Bicsi - Curs de vară 2022 - Dresden

© Stefania Bicsi

Experiența DAAD a fost una unică, prin care am avut oportunitatea de a mă dezvolta din toate punctele de vedere, dar în special pe plan personal.

Această experiență a venit la pachet cu o îmbunătățire a competențelor mele lingvistice, o explorare a diversității culturale și cu șansa de a descoperi diverse orașe, atât în Germania, cât și în alte țări.

Deși am plecat singură în această experiență, conviețuirea și participarea la activitățile din cadrul proiectului împreună cu studenți din diferite orașe ale lumii, m-au făcut să mă întorc acasă cu niște prietenii și amintiri aparte, care îmi sunt dragi și acum.

Tot ce pot să zic, este, că aș recomanda participarea la acest proiect oricărui student dornic de a-și aprofunda cunoștințele lingvistice și culturale și care este în căutare de experiențe noi.

Deși a trecut un an, legăturile dintre noi, studenții, sunt încă strânse, iar cu orice ocazie încercăm să ne revedem, descoperind astfel țări și locuri noi împreună.

Proiectul ne-a învățat pe toți că acolo unde există dorință de cunoaștere, barierele lingvistice și culturale pot fi dărâmate cu ușurință. Așa cum obișnuiam să spunem în Dresda: “The world’s too small for walls.”

Salutări de la Cluj,
Ștefania.

Oferte de programe de studiu ale universităților germane

Study in Berlin - MBA & International Master’s Programmes

Our internationally recognized MBA & Master’s programmes will provide you with the knowledge and tools to conduct business in the global market.

Informații suplimentare

Study the Master of Manufacturing Technology in Germany

Apply for the two-year, fully English-taught Master´s program in manufacturing technology (MMT) from Feb. 1st – Mar. 15th at TU Dortmund University, Germany. The program is free of tuition fees.

Informații suplimentare

Advance your career with an MBA from Pforzheim University!

The full-time MBA in International Management at Pforzheim University combines a classical management education with the most relevant future topics: Innovation Management, Sustainable Globalization a...

Informații suplimentare

Boost your career with the International Master‘s in Project Managemen...

Boost your career. Acquire a German Master’s degree in Data Science & Project Management. Join us at HTW Berlin – On Campus or Online!

Informații suplimentare
1/4

Contact