Ioana Moldovan - Curs de vară 2022 - Freiburg

© Ioana Moldovan

Freiburg, Germania- o experienta de neuitat

In urma cursului la care am participat in Germania, am ramas cu cele mai frumoase si unice amintiri de pana acum. De la arhitectura micului, dar fermecatorului orasel Freiburg, la compania studentilor- totul a fost fascinant.

Timp de patru saptamani am locuit la un camin studentesc, fapt ce a facut aceasta experienta cu atat mai autentica si mai placuta. In urma cursului la care am luat parte, “Deutsch für Mediziner”, am dobandit cunostinte valoroase, care sunt sigura ca imi vor fi utile de acum inainte.

Cel mai interesant in timpul vizitei mele in Germania ca participant in cadrul acestui curs a fost faptul ca am interactionat cu studenti de peste tot din lume, iar la finele lunii am putut intr-adevar sa inteleg cate un pic din fiecare cultura si sa impart si eu, la randul meu, din a mea.

Bursa DAAD mi-a oferit toate aceste trairi, iar pentru acest lucru sunt vesnic recunoscatoare.

Multumesc, DAAD!

Oferte de programe de studiu ale universităților germane

Advance your career with an MBA from Pforzheim University!

The full-time MBA in International Management at Pforzheim University combines a classical management education with the most relevant future topics: Innovation Management, Sustainable Globalization a...

Informații suplimentare

Study in Berlin - MBA & International Master’s Programmes

Our internationally recognized MBA & Master’s programmes will provide you with the knowledge and tools to conduct business in the global market.

Informații suplimentare

Study the Master of Manufacturing Technology in Germany

Apply for the two-year, fully English-taught Master´s program in manufacturing technology (MMT) from Feb. 1st – Mar. 15th at TU Dortmund University, Germany. The program is free of tuition fees.

Informații suplimentare

Boost your career with the International Master‘s in Project Managemen...

Boost your career. Acquire a German Master’s degree in Data Science & Project Management. Join us at HTW Berlin – On Campus or Online!

Informații suplimentare
1/4

Contact